+4 0730 094 016
OUTLET
PRODUSE NOI


Acest site este un magazin online care te ajuta sa gasesti usor toate accesoriile care va trebuiesc pentru botezul puiului vostru.Lumanari de botez, trusouri si hainute de botez, carti pentru oaspeti, marturii de botez, cruciulite... si multe alte produse.
Accesoriile sunt elementele care aduc unui botez culoare si un plus de veselie. Marturiile de botez sunt mici cadouri oferite invitatilor din partea voastra si a puiului vostru. Cruciulitele sunt dovada participarii invitatilor la botez. Pentru a se putea pune mai usor in piept, cruciulitele vor fi puse pe o pernuta pentru cruciulite sau intr-un cosulet. Daca doriti ca invitatii sa lase o amintire pe care copilul vostru o va citi cu placere cand va fi mai mare, atunci nu uitati de cartea de oaspeti (guest-book).
De-asemenea suntem alaturi si de nasi oferindu-le modele speciale de trusouri si lumanari de botez. Punctul nostru forte este colectia de hainute de botez pentru baietei si fetite, "Petite Coco", hainute frumoase si originale, cu poveste. Tinute elegante, din materiale fine si pretioase, cu detalii chic, multe elemente lucrate manual, aplicatii de dantela, etc.
Va invitam prin urmare sa vizitati magazinul nostru de accesorii si sa alegeti ce este mai dragut pentru puiul vostru.

© Image Plus Group, toate drepturile rezervate