+4 0730 094 016
OUTLET
PRODUSE NOI
bondarel-costum-baieti-pictat-manual
OTHER VIEWS
"Bondarel"- costum baieti pictat manual "Bondarel"- costum baieti pictat manual "Bondarel"- costum baieti pictat manual "Bondarel"- costum baieti pictat manual "Bondarel"- costum baieti pictat manual "Bondarel"- costum baieti pictat manual "Bondarel"- costum baieti pictat manual "Bondarel"- costum baieti pictat manual

"Bondarel"- costum baieti pictat manual

Oriunde te uiti, mai apare cate un bondarel, vesel si grasut, gata sa se joace cu tine! Despre starea de joaca in mijlocul gradinii este acest costumas si il recomandam tuturor copiilor voiosi care se bucura de o petrecere frumoasa, fie ea de botez sau de aniversare.

Costumul este format din camasa cu body atasat (pentru varsta 0 - 1 an) si pantalonasi.

704,00 Lei
586,67 Lei  pre-tax

Marime :
Quantity :
CUMPARA
Availability :
Send to a friend

Ghid pentru masurarea copilului

Preturile afisate sunt pentru dimensiunile standard date si modelul din poza. Daca se doreste un costumas pe comanda, pretul va fi comunicat ulterior de catre un consultant E-accesorii.ro

Termen de executie 5-10 zile lucratoare din momentul in care se achita avansul, se confirma modelul definitiv al hainutelor si se dau masurile finale pentru copil. Uneori se intampla sa avem pe stoc cateva hainute, prin urmare nu ezitati sa ne contacti!

Culori: crem si ivoire, cu tuse de galben, negru si albastru.

Compozitie:
- interior: 100% bumbac
- exterior: 100% matase naturala

Se recomanda spalarea hainutelor in centre specializate! Picturile sunt rezistente la spalat si nu afecteaza pielea copilului, insa se va evita in mod expres frecarea lor.


© Image Plus Group, toate drepturile rezervate