+4 0730 094 016
OUTLET
PRODUSE NOI
rochita-de-botez-musette
OTHER VIEWS
"Musette" -  Rochita de botez si de printesa mica "Musette" -  Rochita de botez si de printesa mica "Musette" -  Rochita de botez si de printesa mica "Musette" -  Rochita de botez si de printesa mica "Musette" -  Rochita de botez si de printesa mica

Rochita de botez "Musette"

Crem, ivoire si negru, matase naturala si valuri de tul si datela, detalii fin lucrate si o pisicuta cocheta pictata manual, acestea sunt "ingredientele" acestei minunate rochite de ocazie pentru fetite.

620,00 Lei
516,67 Lei  pre-tax


Maneca :
Marime :
Quantity :
CUMPARA
Availability :
Send to a friend

 

Ghid pentru masurarea copilului

Preturile afisate sunt pentru dimensiunile standard date si modelul din poza. Daca se doreste o rochita pe comanda, pretul va fi comunicat ulterior de catre un consultant E-accesorii.ro

Termen de executie 5-10 zile lucratoare din momentul in care se achita avansul, se confirma modelul definitiv al hainutelor si se dau masurile finale pentru copil. Uneori se intampla sa avem pe stoc cateva hainute, prin urmare nu ezitati sa ne contacti!

Compozitie: 

- captuseala: 100% bumbac
- exterior: matase naturala si tul de poliester

 Se recomanda spalarea rochitei si a accesoriilor numai in centre specializate, datorita matasei naturale si a complexitatii modelului! 


© Image Plus Group, toate drepturile rezervate