+4 0730 094 016
OUTLET
PRODUSE NOI
funky-baby-costumas-botez-baieti
OTHER VIEWS
"Funky Baby" - Costumas botez baieti "Funky Baby" - Costumas botez baieti "Funky Baby" - Costumas botez baieti "Funky Baby" - Costumas botez baieti

"Funky Baby" - Costumas botez baieti

Acest costumas este vedeta noii colectii Petite Coco, "Ballerina&The Funky Boy". Plin de culoare, puteti combina papioane si bretele cu imprimeuri vesele, numai potrivite pentru un baietel elegant si nonconformist.

Compleul contine: camasa cu papion si body atasat (pentru varsta 0 - 1 an), pantaloni cu 1 pereche de bretele, la alegere.

 

Masuri mai mari

756,00 Lei
630,00 Lei  pre-tax


Marime :
Culoare :
Quantity :
CUMPARA
Availability :
Send to a friend

Ghid pentru masurarea copilului

 Papionul cu bufnite din prima imagine nu mai este disponibil, insa puteti alege unul din modelele din imaginea 3. Bretelele disponibile sunt cele cu buline mai mari, din imaginea 2. In momentul lansarii comenzii va rugam sa specificati ce model de papion doriti.

Preturile afisate sunt pentru dimensiunile standard date si modelul din poza. Daca se doreste un costumas pe comanda, pretul va fi comunicat ulterior de catre un consultant E-accesorii.ro

Termen de executie 5-10 zile lucratoare din momentul in care se achita avansul, se confirma modelul definitiv al hainutelor si se dau masurile finale pentru copil. Uneori se intampla sa avem pe stoc cateva hainute, prin urmare nu ezitati sa ne contacti!

Compozitie:

- interior: 100% bumbac
- exterior: pantaloni 100% matase naturala, camasa 100% bumbac

Se recomanda spalarea hainutelor in centre specializate! 


© Image Plus Group, toate drepturile rezervate