+4 0730 094 016
OUTLET
PRODUSE NOI
little-marie-rochita-de-botez-pictata-manual
OTHER VIEWS
"Little Marie"- Rochita de botez pictata manual "Little Marie"- Rochita de botez pictata manual "Little Marie"- Rochita de botez pictata manual "Little Marie"- Rochita de botez pictata manual "Little Marie"- Rochita de botez pictata manual

"Little Marie"- Rochita de botez pictata manual

Rochita din matase naturala pictata manual cu "Marie", celebra pisicuta din desenul animat "Pisicile Aristocrate". Pictura realizata de graficiana Alexandra Mudrac.
Funda supradimensionata de la spate, nasturii imbracati si manecile delicate, fac ca "Little Marie" sa fie un model deosebit.

Culoare: ivoire cu accente de roz aprins si roz pal

490,00 Lei
408,33 Lei  pre-tax


Maneca :
Marime :
Quantity :
CUMPARA
Availability :
Send to a friend

Ghid pentru masurarea copilului

Preturile afisate sunt pentru dimensiunile standard date si modelul din poza. Daca se doreste un costumas pe comanda, pretul va fi comunicat ulterior de catre un consultant E-accesorii.ro

Termen de executie 5-10 zile lucratoare din momentul in care se achita avansul, se confirma modelul definitiv al hainutelor si se dau masurile finale pentru copil. Uneori se intampla sa avem pe stoc cateva hainute, prin urmare nu ezitati sa ne contacti!

Compozitie: 

- captuseala: 100% bumbac
- exterior: 100% matase naturala

Se recomanda spalarea hainutelor numai in centre specializate! Culorile nu se iau la spalat, insa rochita nu trebuie frecata, spalata la temperaturi mai mari de 40 grade sau calcata cu fierul pe o treapta mai mare de 1.

Culorile utilizate la pictatea rochitei sunt special create pentru materiale textile si nu afecteaza pielea copilului.


© Image Plus Group, toate drepturile rezervate