+4 0730 094 016
OUTLET
PRODUSE NOI
mariposa-rochita-pentru-botez-si-ocazii-speciale-
OTHER VIEWS
Mariposa - rochita pentru botez si ocazii speciale Mariposa - rochita pentru botez si ocazii speciale Mariposa - rochita pentru botez si ocazii speciale Mariposa - rochita pentru botez si ocazii speciale Mariposa - rochita pentru botez si ocazii speciale Mariposa - rochita pentru botez si ocazii speciale

Mariposa - rochita pentru botez si ocazii speciale

Rochita de botez delicata din organza de matase cu aplicatii de strasuri si margele. Spatele este decorat cu aripioarele delicate ale unui fluturas. Colectia "A party for Daisy", Petite Coco.

Pentru masurile pana la 9 luni, rochita vine pana aproape de glezne, pentru masurile mai mari, aceasta va fi pana la genunchi. 

Fluturasul de pe spatele rochitei poate fi usor desirat.

 

640,00 Lei
533,33 Lei  pre-tax

Marime :
Quantity :
CUMPARA
Availability :
Send to a friend

Ghid pentru masurarea copilului

Preturile afisate sunt pentru dimensiunile standard date si modelul din poza. Daca se doreste un costumas pe comanda, pretul va fi comunicat ulterior de catre un consultant E-accesorii.ro.

Termen de executie 5-10 zile lucratoare din momentul in care se achita avansul, se confirma modelul definitiv al hainutelor si se dau masurile finale pentru copil. Uneori se intampla sa avem pe stoc cateva hainute, prin urmare nu ezitati sa ne contacti!

Culoare: roz.

Compozitie: 

- captuseala: bumbac;
- exterior: organza de matase naturala. 

 

Se recomanda spalarea hainutelor in centre specializate!


© Image Plus Group, toate drepturile rezervate