+4 0730 094 016
OUTLET
PRODUSE NOI
pearl-rochita-eleganta-pentru-botez-
OTHER VIEWS
Pearl - rochita eleganta pentru botez Pearl - rochita eleganta pentru botez Pearl - rochita eleganta pentru botez Pearl - rochita eleganta pentru botez Pearl - rochita eleganta pentru botez

Pearl - rochita eleganta pentru botez

O rochita extravaganta, realizata din dantela chantilly, pene de strut si decorata cu o brosa swarovsky, ideala atat pentru botez cat si pentru alte ocazii speciale. Colectia "A party for Daisy", Petite Coco. 

Pentru masurile pana la 9 luni, rochita vine usor deasupra genunchi, pentru masurile mai mari, aceasta va fi scurta. Rochita este insotita de o pereche de chilotei. 

820,00 Lei
683,33 Lei  pre-tax

Marime :
Quantity :
CUMPARA
Availability :
Send to a friend

Ghid pentru masurarea copilului

Preturile afisate sunt pentru dimensiunile standard date si modelul din poza. Daca se doreste un costumas pe comanda, pretul va fi comunicat ulterior de catre un consultant E-accesorii.ro.

Termen de executie 5-10 zile lucratoare din momentul in care se achita avansul, se confirma modelul definitiv al hainutelor si se dau masurile finale pentru copil. Uneori se intampla sa avem pe stoc cateva hainute, prin urmare nu ezitati sa ne contacti!

Culoare: ivoire.

Compozitie: 

- captuseala: bumbac si matase;
- exterior: matase naturala si pene de strut. 

 

Se recomanda spalarea hainutelor in centre specializate!


© Image Plus Group, toate drepturile rezervate