+4 0730 094 016
PRODUSE NOI REDUCERI

Informatii generale privind
lansarea unei comenzi, plata si livrarea produselor

1. Cum comand?

Pentru a putea cumpara produse de pe site-ul nostru, trebuie mai intai sa va creati un cont de cumparaturi. Acest lucru se poate face si in momentul in care ati selectat deja produsele si doriti sa validati comanda.
Contul creat pentru achizitionarea produselor de nunta, nu poate fi folosit pentru achizitionarea produselor de botez si viceversa. De-asemenea nu pot fi adaugate in acelasi cos (comanda) produsele din categoriile de la nunta cu cele de la botez, comenzile urmand sa se faca separat in cele doua sectiuni ale site-ului.
Pentru a selecta produsele pe care doriti sa le cumparati este suficient sa apasati pe butonul "Cumpara" prezent langa fiecare produs de pe site.
Dupa ce adaugati toate produsele care va intereseaza si setati toate caracteristicile cerute (culoare, etc), precum si numarul de bucati, este suficient sa intrati in cosul de produse si sa continuati demersul introducand toate informatiile care vi se mai cer (metoda de livrare, adresa, etc.)

Prin completarea tuturor informatiilor si validarea finala a formularului de catre client, comanda se considera ferma, iar clientul se considera ca a acceptat in prealabil toate informatiile inscrise in comanda.
Este foarte importanta completarea cu atentie a datelor de contact, pentru ca un consultant sa poata lua legatura cu dvs. Toate datele introduse sunt confidentiale, nu pot fi sub nici o forma transmise unei terte parti si nu pot fi utilizate in alt scop decat cel de tratare a comenzilor si comunicare catre client.

E-accesorii.ro nu garanteaza disponibilitatea produselor si serviciilor in momentul lansarii comenzii de catre dvs. Prin urmare, o comanda este validata numai in momentul in care aceasta este confirmata telefonic sau prin e-mail de catre un consultant vanzari E-accesorii.

Comanda minima in magazinul nostru online este in valoare de 100 lei.

2. Termenul de executie al comenzilor

Toate produsele sunt facute (sau aduse) pe comanda, termenul de executie fiind intre 5 si 10 zile lucratoare de la confirmarea comenzii de catre E-accesorii.ro.
Se pot prelua comenzi si la urgenta, insa numai dupa confirmarea termenului de livrare de catre un reprezentant de vanzari E-accesorii.ro. Pentru anumite produse executate in regim de urgenta poate fi ceruta o taxa suplimentara de 50 lei.

Orice comanda primita va fi verificata de catre un consultant E-accesorii.ro in maxim 2 zile lucratoare, in acest termen urmand a se primi si o confirmare din partea acestuia.
Atentie, in aceste 2 zile se verifica stocul si se trimite mailul de confirmare catre client, insa nu se si executa propriu-zis comanda (care dureaza 5-10 zile lucratoare)!

3. Preturi si Plati

Pe site aveti afisate 2 preturi: cu si fara TVA. Preturile sunt exprimate in lei (RON) si sunt actualizate la zi. Pretul trecut pe formularul de comanda include TVA, insa nu include si taxa de transport (in cazul livrarii la domiciliu). Deasemenea acesta include si reducerea specifica ofertelor prezentate pe site, daca este cazul.

Plata comenzii se face in felul urmator:

Cheltuielile de transport vor fi adaugate la comanda, dupa cum urmeaza:

- 10 lei pentru livrarea in Bucuresti prin firma de curierat rapid Bookurier;
- 25 lei pentru livrarea in afara Bucurestiului (in tara) prin firma de curierat rapid Bookcurier.

Datele necesare pentru a putea plati direct in contul nostru bancar sunt:

SC Image Plus Group SRL
CUI: RO 15906186
Cont IBAN: RO26 RZBR 0000 0600 0409 7690
deschis la Raiffeisen Bank, Ag. Mosilor


In cazul efectuarii platii prin banca, va rugam sa confirmati prin e-mail sau telefonic achitarea sumei respective. De-asemenea mai avem rugamintea ca la detalii plata sa treceti numele de pe care ati dat comanda pentru a putea verifica plata in timp util.

4. Livrare (durata transportului)

Livrarea produselor se face :
- in magazinul nostru din Str. Constantin Daniel, nr. 4, Bucuresti (program de lucru: de luni pana vineri intre orele 10:00-19:00);
- prin serviciul de curierat rapid Bookurier, cu plata taxelor de catre client, durata transportului fiind de 24h.
Costul transportului prin curier este de:
- 10 lei pentru Bucuresti;
- 25 lei pentru restul tarii.


Prin serviciul de curierat rapid livrarea produselor se face la domiciliul dvs.
Toate comenzile sunt ambalate conform cerintelor firmelor de curierat, prin urmare nu ne asumam responsabilitatea pentru eventualele deteriorari cauzate produselor de catre transportator.

5. Politica de returnare a produselor

Clientii nostri pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, fara semne de uzura, deteriorare sau murdarie, in termen de 10 zile lucratoare de la primire, fara penalitati, anuntand acest retur in prealabil, doar in scris, pe adresa de email contact@e-accesorii.ro, mentionand numele pe care s-a facut comanda si adresa de livrare, precum si denumirea/codul produselor care se doresc a fi returnate.
Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului.
Dupa receptionarea coletului supus returului si constatarea indeplinirii conditiilor de returnare, SC Image Plus Group SRL va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data primirii returului.

Politica de retur nu se aplica in cazul produselor personalizate sau facute pe comanda speciala, care nu se mai pot reutiliza!


Home Home
© Image Plus Group, toate drepturile rezervate