+4 0730 094 016
PRODUSE NOI REDUCERI

Termeni si conditii


1. Copyright

Site-ul E-accesorii.ro este un proiect sub marca Image Group, apartinand in totalitate SC Image Plus Group SRL. Prin urmare este interzisa reproducerea totala sau partiala a informatiilor de pe site si din baza de date, precum si preluarea pozelor, fara autorizarea in prealabil de catre SC Image Plus Group SRL.

Toate produsele comercializate prin acest site, telefonic sau in magazinului nostru, sunt inscriptionate cu marcile "E-accesorii.ro" sau "Image Group"!

2. Conditiile generale de vanzare

Clientul este sfatuit sa citesca conditiile generale de vanzare E-accesorii.ro inainte de a inainta o comanda. Conditiile de vanzare exprimate pe acest site au valoare contractuala si pot fi modificate in orice moment de catre societate, fara preaviz si fara a-si informa in prealabil clienti . Conditiile aplicabile vor fi cele prezenate pe site in momentul validarii comenzii.

3. Limitarea responsabilitatii

Informatiile prezentate pe site (fotografii, descrieri ale produselor, preturi, etc...) sunt cu titlu informativ. Ele insa se doresc a fi cat mai exacte si mai conforme cu specificatiile reale ale produselor.
Erorile care se pot produce sunt fara voia noastra si, daca este posibil, acestea vor fi rectificate in cel mai scurt timp de la semnalarea lor. Daca insa prin omisiune sau inexactitate se pot crea confuzii, E-accesorii.ro nu se declara responsabila pentru erori care ar fi putut exista in ciuda tututror precatiilor luate in prezentarea produselor.
Conform cu legile in vigoare, E-accesorii.ro nu poate fi responsabila de neexecutarea sau executarea defectuoasa a comenzilor care s-ar datora clientului (lipsa informatiilor necesare sau prezentarea incompleta a lor, etc.), actiunilor imprevizibile si insurmontabile ale unei terte persoane sau cazului de forta majora.
In cazul executarii defectuoase a unei comenzi, din vina expresa a E-accesorii.ro, aceasta din urma nu poate fi trasa la raspundere decat pentru returnarea sumei achitate de catre client. Suma va fi insa returnata numai cu conditia ca produsele trimise sa se returneze in starea initiala in care au fost primite (fara a fi deteriorate produsele sau ambalajul lor).
Toate comenzile sunt ambalate conform cerintelor firmelor de curierat, prin urmare nu ne asumam responsabilitatea pentru eventualele deteriorari cauzate produselor de catre transportator.

4. Confidentialitatea informatiilor

Informatiile cerute clientilor pe site-ul E-accesorii.ro sunt indispensabile bunei tratari a comenzilor primite si emiterea facturilor. Necompletarea lor duce la anularea comenzii sau la procese suplimentare care determina amanarea termenului de livrare pentru comezile respective. Informatiile completate de catre client au caracter confidential, prin urmare acestea nu pot fi comunicate de catre angajatii E-accesorii.ro, unor terte persoane.
Deasemenea, clientul are oricand posibilitatea de a modifica informatiile furnizate (aceasta actiune se face accesand contul personal).


Home Home
© Image Plus Group, toate drepturile rezervate